Barn är ofta fascinerade av fantasifulla saker som magi och trolleri. För att bli en riktigt duktig magiker är det viktigt att börja öva tidigt, och här har du som förälder en bra möjlighet att stötta ditt barn med rätt kläder och utrustning. Du kan köpa en trollerilåda eller börja med att ge ditt barn en enkel kortlek. Det är lätt att komma igång med magiska trick, och mycket övning ger färdighet.

Hos Kids Brand Store hittar du många snygga kläder som ditt barn kan bära medan hen tränar på magi eller håller trolleriföreställningar. Ett par mörka jeans passar bra till en magisk trollerikappa. Du kan också köpa bekväma huvtröjor och hoodies som ditt barn kan bära medan hen övar på svåra och magiska korttrick.

Magiska trick och utrustning

Med hjälp av olika trolleritrick kan ditt barn underhålla sin publik med falska sinnesintryck och illusioner som skapar förvåning hos åskådarna. Det verkar för publiken som om ditt barn har övernaturliga krafter, men det som ligger bakom är olika tekniker som barnet har övat in i förväg.

Det finns olika kategorier inom magi, och effekterna delas in i sju grundläggande typer. En vanlig kategori är framtagande där magikern trollar fram ett objekt eller ett djur. Många känner till tricket att trolla fram en kanin ur en hatt. Här kan du köpa en hög hatt till ditt barn från en butik med äldre begagnade kläder, eller från en specialbutik för magi- och skämtartiklar. En annan och ofta mer imponerande trollerinisch är den där magikern teleporterar en sak från ett ställe till ett annat. Det kan här räcka med ett par enkla koppar och en boll, eller ett par större lådor om ditt barn så önskar.