Carl-Einar Häckner är inte bara en underhållande magiker utan han har även en god humor som många människor uppskattar. Magi är dock alltid spännande och Carl-Einar levererar goda och underhållande magitrick som hela familjen kan förundras över. Dessutom får du alltid ett gott skratt, så att blanda både magi och humor är en perfekt kombination! Den här underhållande showen har pågåtts sedan 1996 och har fortsatt med populariteten än idag. Carl-Einar har även medverkat i en del filmer samt TV-serier från 1995 till 2013 och han har alltid älskat magi sedan han var ett litet barn! Man ser kärleken till underhållningen och magin som Carl-Einar ger sin publik. Han uppträdde faktiskt för första gången vid redan elva år och fick då sin mentor Max Milton som hjälpte honom på traven i sin karriär! Att få arbeta med det som man brinner för, det är så det ska vara och genom att ge kärlek i sitt arbete så skapas det bättre resultat, och detta kan vi se hos Carl-Einar.

Carl-Einar Häckner sprider vidare sin humor i Göteborg

Bor du i Göteborg-området så bör du absolut gå på någon av Carl-Einar Häckners uppträdanden. På Liseberg har du möjlighet att se honom och hans magnifika magitrick där vanligtvis akrobater och exotiska djur uppträder. GP levererar lysande recensioner som riktar sig mot just Carl-Einar’s uppträdanden och här kan du läsa intressanta recensioner om just honom eller om andra spännande shower och upplevelser. Är du ute efter en rolig kväll med god och spännande underhållning så bör du absoulut ta dig en titt på biljetterna till en av hans shower. Att få se honom uppträda på Liseberg gör dessutom situationen så mycket roligare! Hit kommer det människor från hela Sverige i alla olika åldrar för att titta på showen. Förbered dig på många magitrick som du inte själv kan förstå logiken bakom. Så är du i Göteborgs-området och är sugen på en kväll medskratt och härlig underhållning, ta dig en promenad förbi Liseberg och kolla när Carl-Einars nästa uppträdande står på schemat! Det är absolut en show du inte vill missa.

Vad för accessoarer bör man ha som magiker?

När man är magiker är det toppen att ha bra och enkla accessoarer när man ska uppträda. Enkla väskor är bäst, så man snabbt och smidigt kan få upp de redskap som man behöver inför showen. En bra väska är exempelvis tygpåsar med tryck, då du dessutom kan marknadsföra ditt företag eller liknande på själva tygväskan! Dessa kan du sedan även sälja till dina fans efter showen. Tygpåsar är både smidiga, snygga och går att använda i alla slags lägen. Du får dessutom plats med många olika saker i dem, beroende på storlek såklart. Men det kan vara bra att ha olika storlekar beroende på vad för slags uppträdande du ska göra! Sen får du inte glömma bort att din magi-hatt och din kanin ska få plats i tygpåsen också, så se till att det finns mycket utrymme för den lilla kaninen att trivas i! Tygpåsarna kan dessutom designas exakt hur du vill, så du kan ha din egna unika tygpåse.