Tänk om frukosten stod serverad i köket varje morgon när du vaknade. Drömmen vore att maten fick liv och kunde tillagas på egen hand och att skålarna med tillbehör plötsligt fick magiska krafter och kunde dukas fram och av automatiskt. Om inte annat så hade det varit praktiskt att kunna trolla för att få till livspusslet lite smidigare vissa dagar.

Trolleri börjar ofta i hemmet

Har du undrat hur det är möjligt att kunna vara så pass fingerfärdig att det ser ut som om att man trollar fram riktiga pengar från ingenstans eller att få jättestora föremål att försvinna? En del magiker berättar att de var fascinerade av magi redan som barn och att de fick en egen trollerilåda som de började öva trolleritrick med. Magins värld kan verka mystisk, men det stämmer verkligen att det passar alla åldrar eftersom magi har en tendens att överraska, roa och sätta igång fantasin hos publiken.

Kul att kunna trolla fram varor och saker man behöver

Vem har inte önskat att de kände till en trollformel som fungerade på riktigt? Iallafall när man var liten, då kunde man önska att man genom ett trick blev stor. När man är vuxen vore en rolig önskedröm att kunna trolla fram en lekstuga till barnen, eller åtminstone att kunna uttala en trollformel så att byggvarorna till lekstugan byggdes ihop av sig själv, eller varför inte magiska krafter kunde bygga ihop en utomhusscen till barnen så att de kan skapa sin egen show med underhållning och leka magiker på riktigt? Att vara händig och kunna bygga eller göra iordning en egen hörna hemma med gedigna byggnadsmaterial där barnens fantasi kan få utvecklas måste vara alla föräldrars dröm. Det är roligt att fixa i hemmet och skapa trivsamma miljöer för alla i familjen. Det hade även varit kul att kunna trolla fram ett nytt rum till barnen. Men man behöver inte kunna trolla för att få det fint hemma. Med det stora sortimentet hos Buildor hittar man mycket byggvaror och rätt material så att det tänkta projektet snabbt blir klart. Det är väldigt mysigt att fixa till och förbättra på barnens olika små ställen som i en koja.

Magiskt fint hemma

Fantasin sätts igång av att fixa fint i hemmet och det kanske är dags att göra en extra fin miljö i den lilla magikerns rum. Trender för hemmet finns det gott om, och en som tillför extra hög mysfaktor är ett utomhus-spa. Vilken härlig avkoppling det hade medfört att kunna ta ett bad i trädgården efter jobbet och njuta av lugnet i egen hemmamiljö. Efter ett bad får man ny energi och vill kanske rengöra trallen på uteplatsen så att man kan grilla i en ren och fin miljö. En del forskning visar att människor trivs bättre i fina miljöer, vilket kanske får de unga i familjen att fortsätta upptäcka magi. Hur som helst vore det en enorm frihet att kunna trolla. Man kan ju alltid få lov att drömma och som vuxen fortsätta förundras över mystiken med trolleri.